Søke

Vi utvider hagemøbelbutikken på Taigaen!

Vi utvider hagemøbelbutikken på Taigaen!

Sommeren er kommet til Taigaen. Nytt av året er et enda større utendørs telt enn det vanligvis pleier å være. Teltet gir god plass for å beundre alle de flotte utemøblene i et inspirerende miljø.

 

-Jeg er nesten litt overrasket over hvor stort og pent det ble. Teltet har et ordentlig fint gulv, det er godt med lys, og her kan man gå og se seg om uten å være bekymret for å bli våt i håret. Det er nesten blitt som en ny, utendørs butikk - sier butikksjef Kristin Østberg hos Taigaen AS.

 

 

 

Kommer mye bedre til sin rett

 

For å komme til det nye uteområdet må man gå gjennom butikken til Taigaen. Nesten hele det omfattende utendørssortimentet får plass under den nye store teltduken. Det betyr at Kristin Østberg og kollegene hennes slipper å rydde vekk sortimentet av innemøbler for å få plass til hagemøbler og utstyr som hører sommeren til.

 

 

-Møblene kommer mye bedre til sin rett ute i sitt rette element. Vi synes vi har fått laget noen veldig fine miljøer her, som vi er sikre på vil være til både glede og inspirasjon for kundene våre, sier Kristin Østberg, som gleder seg til å vise frem det nye, flotte området til kundene sine.

 

Store deler av årets hagemøbelsortiment er ankommet lager – så ikke vent for lenge med å sikre deg et hyggelig besøk på Taigaen.

 

 

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display