Søke

Taigaens sesongfavoritter!

Taigaens sesongfavoritter!

Taigaens sesongfavoritter!

 

Taigaens egen interiørfreak, Monica, er i himmelriket om dagen. Butikken flommer over av sommervarer, utemøbler, nye griller og interiørvarer – og hjemme er endelig den nye terrassen og pergolaen klar for å innredes! I sommer skal både jobb og ferie NYTES!

Og det er ikke bare Monicas terrasse som får kjenne at utesesongen er i full gang; Taigaen er fylt til randen av nye varer som bare står og venter på å bli testet av sommerklare kunder. Faktisk har den 1000 kvm store butikken blitt for liten! Løsningen har blitt et 600 kvm stort telt på plassen utenfor og med det får du muligheten til å se stort sett hele utvalget for årets utesesong.

  

Nyheter

 

Og det er masse nytt å glede seg over denne sommeren, men Monica vil gjerne trekke frem tre nyheter hun er spesielt begeistra for:

Quan Garden er en serie vedfyrte griller og utekjøkken som virkelig skiller seg ut i mengden. Med sin helt spesielle kant som varmes opp, kan hele selskapet bli med på grillingen – samtidig som de holder varmen rundt bålet langt ut i de sene nattetimer. Designet er helt unikt og må bare ses!

 

 Se utvalget Quan

 

Resirkulert plast har kommet inn som en vind de siste årene, og nå finner du flere varianter også hos Taigaen. Det kjente merket NARDI er en av de som har hevet seg på trenden og det som kjennetegner disse møblene er de mange vakre fargene, det slitesterke og vedlikeholdsfrie materialet – og alle de ulike produktene! For hva med en gyngestol til hagen – som kan stå ute i hvilket som helst vær?

 

 

Et nytt merke som har fått plass hos Taigaen i år er Roolf Living. Ikke bare er dette myke, deilige sittemøbler – de kan også flyte! Så nå kan du slenge sofaen i bassenget eller ta med deg puffen på stranda og virkelig nyte det beste fra flere elementer!

 

Se utvalget Roolf Living

 

Møbler med det lille ekstra

 

Noen av møbelseriene hos Taigaen har både ett og to ess i ermet. Med smarte og fleksible løsninger kan de tilpasses terrassens behov og ikke minst den plassen man har til rådighet. Modulmøbler kan tilpasses etter mål og flere ønsker kan innfris i samme møbel!

Anemone er en sånn møbelserie. Her finner du sofaer og bord i en lang rekke utførelser og farger, høyder og lengder. Hva med et bord med innebygd peis som forlenger både kvelden og sesongen? Eller solseng i sofaen som du finner i utesofaen Prona! En perfekt sofa som løser flere behov på en gang.

 

Det lille ekstra

 

Det er ikke lett for Monica å sette fingeren på den ene tingen hun ikke kan klare seg uten i hagen, men om hun må velge, så klarer hun ikke komme unna alle de små og store tingene som setter prikken over i’en; «Det må være alle teppene, putene, lyktene og lysene som gjør at det blir skikkelig fint.»

Og alt dette finner du også mengder av på Taigaen. «Nå har vi fått noen skikkelig fine batteridrevne lys som ser helt ekte ut – de må man bare se! Vi har to forskjellige varianter, og de som er beregnet for utebruk er helt geniale. De kan ikke smelte selv om de blir utsatt for høy varme og mye sol, og i tillegg kan de stå ute i regn, for det er ikke mulig for vann å trenge inn til batterier eller annet elektrisk.  De er rett og slett et funn for alle hageentusiaster og interiørfreaker!» sier Monica.

Og husk – alt du finner store deler av sortimentet vårt også på nett! Så om du ikke har mulighet til å besøke butikken denne sommeren, så er utekosen bare noen tastetrykk unna.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display