Søke

Quan Garden

Quan Garden

Quan Garden Art Norway

VÅR FELLES LIDENSKAP FOR MAT

 

Vår store nyhet dette året er Quan Garden sine fantastiske griller. Lidenskap for mat, flott design og kjærligheten til å tilbringe tid utendørs med familie og venner er det som brakte Quan til live. Quan er designet for å skape flotte øyeblikk med de du er glad i og disse øyeblikkene lager du med Quan sin enestående måte å dele matopplevelser på. 

 

 

Quan handler om å være sammen og skape gode minner. Her finner du et komplett utendørs konsept med produkter av god kvalitet. De er vakkert designet, og er resultatet av en lang ingeniørprosess. Quan er utviklet sammen med Quan-kokkene gjennom å lytte nøye til deres kunnskap og forslag til å kunne lage de beste produktene.

 

 

Quan gjør det enkelt å lage mat, både til din familie, men også til større forsamlinger -enten om det er private eller offentlige arrangementer. Quan sin stekeplate egner seg til å tilberede et uendelig utvalg av deilige, appetittvekkende matvarer i forskjellige former og størrelser. I tillegg til kjøtt, fisk og grønnsaker, kan mat som suppe og saus tilberedes med en gryte i midten. Quan produktene har hele tiden enkel tilberedning i tankene og har som mål å gjøre matlagingen til en minnerik opplevelse, hvor hele familien kan samles rundt den store grillplaten. Den firkantede stekeplaten skaper forskjellige varmesoner, fra 300°C i midten til under 100°C i hjørnene. Dette lar deg steke produktene på ulik varme og tilberede maten etter din ønsket smak.

 

 

Grillene kommer i ulike størrelser og du kan enkelt velge grillen som passer ditt behov. Små griller fra 90 x 90 cm – til store utekjøkken med mulighet for vask og grill i samme oppsett. Også utstyret gir deg mye å velge i – her finner du blant annet grillplater, paella pan, grilltopper, grillspyd, churrasco sett og dekorative forkleder for en komplett grillopplevelse. Med Quan sitt store utvalg av utstyr, kan du virkeliggjøre drømmen om å lage ditt drømmemåltid ute og i tillegg kan du skape den mest minnerike opplevelse blant familie og venner. Rundt Quan Garden sine kvadratiske griller kan alle samles for å dele opplevelser og minner.

 


  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Årstidene kommer og går, men med Quan er mulighetene for minnerike opplevelser hele året

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display