Søke

Om oss

Hos Taigaen finner du møbler av vårt eget varemerke som er designet for å passe like godt inne som ute. Vi importerer møblene direkte fra leverandør uten fordyrende mellomledd. Dette betyr at du som kunde får rimelige kvalitetsmøbler som du kan ha glede av i mange år.

Sortimentet vårt består av møbler til inne og utendørsbruk, samt peisbord, blomster, interiør og smykker. Utvalget er stort i våre to butikker på Løten. I nettbutikken vår vil du i all hovedsak finne våre møbler, samt peisbord. Våre produkter er lagervare i sesongen. Dette gir rask levering, enten om du velger å hente varene selv i vår butikk eller får de levert hjem.

Våre hagemøbler er i hovedsak laget i rotting, men også stilrene grupper i aluminium og tekstiltråd vil du kunne finne i vårt sortiment. Rotting møblene er håndflettet av slitesterk og UV-beskyttet polyrotting av høy kvalitet. Bordene er stødige og du vil ha en god sittekomfort i sofa og stoler. Rammen er i de fleste modellene laget av aluminium, men det kan forekomme deler av stål. Dette der det er nødvendig med noe avstivning for å sikre god kvalitet. Møblene er laget for å kunne benyttes i nordiske forhold og du vil finne modeller som vil passe til ethvert hjem.

Våre innendørsmøbler er laget i ulike materialer etter ønsket utseende. Vi kan friste med stoler og sofaer i velur, polyester og PU, samt bord i ulike trearter. Utvalget er stort! Om du ønsker å prøvesitte, så er du velkommen til det.

Butikkene våre ligger vegg til vegg i Løten, med lager på samme område for rask levering. Ta gjerne med deg henger for å få med deg møblene hjem samme dag. Viste du forresten at navnet vårt kommer fra skogsbeltet «Taigaen» som begynner her på Ånestad og strekker seg helt til Vladivostok i Sibir?

For best vedlikehold av dine møbler, så anbefaler vi at du benytter korrekte pleiemidler til de ulike materialene. Ta gjerne kontakt med oss for god veiledning.

 

 

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL!

Filters
Sort
display