Søke

Stadig flere velger aluminium

Stadig flere velger aluminium

Det blir stadig mer populært med hagemøbler i aluminium. Dette er et både lettstelt og slitesterkt materiale, som egner seg ypperlig til utendørs bruk. Daglig leder Odd Flagstad og butikksjef Kristin Østberg hos Taigaen AS mener aluminiumsmøbler både er stilrene, holdbare og lette å ha med å gjøre.

 

Butikksjef Østberg trekker litt på det når vi lurer på om aluminium blir sommerens store slager på utemøbelfronten.

 

- Jeg har lyst til å svare ja, men det er naturligvis alt for tidlig i sesongen til å si noe sikkert om hvordan sommeren blir. Men vi selger mye av det, og trenden har vært stadig stigende en god del år nå. Vi selger massevis av flotte rottingmøbler også, men at aluminium blir mer og mer populært, er det ingen tvil om, sier Østberg, som forteller at mange som allerede har et rottingmøblement velger å supplere med en ny gruppe i aluminium.

 

- Det bør ikke være noe enten eller. Disse materialene står veldig godt sammen, og kompletterer hverandre veldig bra.

 

 

Stilrene og elegante møbler

 

Odd Flagstad synes utemøbler i aluminium ofte er mer stilrene enn andre materialer.

 

- Det er jo hver sin smak, selvfølgelig, men jeg synes at aluminiumsmøbler ofte er mindre ruvende. De gjør ikke så mye ut av seg, og er både lekre og elegante.

 

Taigaen-sjefen nevner utemøbelserien Montana som et eksempel.

 

- Her kan du få praktiske spisesett og lekre sofagrupper. Spisebordet kan enkelt trekkes ut og uttrekksplaten lagres enkelt og praktisk under bordet. Stolene er polstret med Textilen, som gir en behagelig sittekomfort, samtidig som den er hurtigtørkende og derfor kan benyttes raskt etter regnvær, sier Flagstad, og forteller at stolene kan stables for enkel oppbevaring.

 

 

- Vi har også flere hagegrupper i samme serie, både med og uten peisbord. Hagegruppene har et moderne utseende, og de brede armlenene gir flere av hagegruppen et detaljert utseende som passer til de fleste hager. Det flotte med aluminiumseriene er at du kan finne den kombinasjonen som passer deg best. Er det en kombinasjon du ønsker, men ikke finner på nettsiden vår – så får vi det nok til allikevel. 

 

 

Romslig butikk

 

Taigaen har levert kvalitetsmøbler til både ute- og innebruk i en årrekke, og har mange trofaste kunder over hele landet, og da spesielt i østlandsområdet. Det er godt med plass i butikken på Løten, og Flagstad og Østberg har tatt alle forhåndsregler for å gjøre butikken så smittesikker som mulig.

 

- Ta gjerne med et bilde og mål opp stedet der du skal ha det nye hagemøblementet ditt. Da kan vi hjelpe deg å finne frem til det som passer best. Ellers finner du alt du trenger av informasjon og inspirasjon på hjemmesidene våre, og det er enkelt å bestille på nettbutikken vår, sier butikksjef Kristin Østberg. Du kan deretter velge om du ønsker å hente møblene hos oss eller få de fraktet hjem.

 

- Vi importerer møblene direkte fra leverandør uten fordyrende mellomledd. Dette betyr at vi kan levere rimelige kvalitetsmøbler som du kan ha glede av i mange år. I tillegg til å være usedvanlig stilige og elegante, er aluminiumsmøblene våre slitesikre og holdbare, de har lav vekt, lette å rengjøre og krever minimalt av vedlikehold. Gå innom vår nettside, www.taigaen.no og se hva vi kan tilby, oppfordrer daglig leder Odd Flagstad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display