Søke

Hjemme bra, men hytta best!

Hjemme bra, men hytta best!

Nå bugner det av varer på Taigaen som passer perfekt til hytta. Enten du har tenkt til å bytte ut møbler, eller anskaffe noe nytt og fresht innen interiør.

 

- Vi har masse produkter som er helt ideelle til hytta, sier butikksjef Kristin Østberg engasjert.

 

Midt i løypa

 

-  Vi ligger jo midt i løypa for flere hytteområder som Budor og Løtenfjellet, og særlig for dem som skal på hytte i Trysil. Spesielt fredager og lørdager er vi godt besøkt av hyttekundene. Vi kan koordinere levering av møbler slik at du kan planlegge innkjøpet til du skal dra på hytta. De fleste varer har vi på lager, så da kan vi enten sørge for frakten, eller kunden kan ta møblene med selv. Vi leverer møbler til den adressen kunden oppgir, og så langt det lar seg gjøre leverer vi på hytta den dagen de ønsker.

 

 

Magisk forandring

 

Taigaen har velurmøbler i mange farger i alt fra godstol og sofaer til spisegrupper og gyngestol.

 

- Gyngestolen har vi både i gammeldags treverk, og mer stilrent i velur, vi treffer uansett hva slags stil du har på hytta di. Og vi har masse pledd, som matcher pynteputene våre, så om du ikke fornyer møblementet, kan du skifte ut puter og pledd, og forandringen blir magisk.

 

Når det gjelder interiør er det mye å velge mellom, enten du har det moderne og stilrent, eller et mer tradisjonelt preg over hytta di.

 

- Vi har mange stilarter og skal greie å finne akkurat det du er ute etter, enten det er krus og dørmatter med artige tekster, pynteputer, støpegods, eller pledd og lykter, kort sagt interiør generelt alt etter hva slags stil du har.

 

Lys i mørket

 

Vi har et stort utvalg av ledlys som er perfekt til hyttebruk både ute og inne: kubbelys, kronelys og telys. De kan settes på timer. Tenk deg å komme opp på hytta en mørk vinterkveld, og bli møtt av lys i vinduer og på trappa, som ønsker deg velkommen til en deilig frihelg! Ledlysene ser virkelig ekte ut, og du unngår både brannfare og soting.

 

Mange av tingene som egner seg på hytta har humoristiske tekster i tillegg til mer standardtekster som Hytta og Pause. En tekst som går igjen er Hytta, kjære hytta, som du finner på både trefat, skilt, lysglass og puter.

 

 

Livet er best på hytta

 

Vel framme utenfor hytta der lysene allerede er tent, kan du børste snøen av vinterskoene på en dørmatte med teksten: Hjemme bra men hytta best, eller Her er det så inni granskauen koselig, eller simpelthen Lykkebo. Eller kanskje har fruen fått den med Happy wife, happy life på.

 

- Vi har pynteputer med skiløper og fjellvettreglene, med elg og ku, sistnevnte kanskje mer aktuelt for sommeren. Vi har også ulike hyttebøker, som er et must i alle hytter. Her kan minner og hyggelige hilsener skrives ned til glede for både store og små. I tillegg har vi kunstige blomster. De ser også helt ekte ut, og er nydelige til å sette i vinduskarmen, eller å pynte bordet med. Vi har også fått inn tallerkener, sleiv og brødfjøl i tre. Tallerkenene kommer i flere størrelser, og er både runde og hjerteformede. Tresleiva har teksten Ut på tur aldri sur. Også har vi servietter med Slapp av du er på hytta, eller Livet er litt bedre på hytta. Alt dette er passer jo kjempegodt og skaper garantert god stemning.

 

Taigaen har termoflasker og matbokser i flere modeller til barn og voksne, og egner seg til både varme og kalde drikker. Det finnes for eksempel i standard svart men du får dem også i knall gul, som passer ypperlig til påskeferien. De finnes og med teksten Ut på tur aldri sur. Barnesettene har motiv med traktor og ku.

 

 

Bålpanner til mat, kos og blomster

 

På Taigaen finner du også bålpanner i mange fasonger og størrelser, fra de helt tradisjonelle, standard runde, til de mer spenstige i sprekt design, i rustfarget og svart.

 

- De kan også brukes til å plante blomster i på sommeren, de er kjempetøffe til alle årstider, fortsetter Kristin begeistret. – Det er minst like mange moderne hytter som det er gammeldagse, og jeg tror vi råker godt fordi vi har så stort utvalg. Det går i mye hytteprodukter om dagen. Jeg tror at det for mange har blitt mer og mer viktig med ekstra hyggelig interiør på hytta også. Når man drar av gårde til enten eid eller leid hytte, er terskelen mye lavere for å sette seg ut og kose seg, man har satt av tid til nettopp det, mener Kristin.

 

 

 

Noe for både optimisten og pessimisten

 

Og selv om mange aldri blir sur av å gå på tur, skal man ikke kimse av dem som ikke er like entusiastiske. Noen foretrekker kanskje mest kosen, tur eller ei.

 

- Se for deg at du kommer tilbake til hytta sliten og sulten etter en skitur, sur eller blid, og setter deg rundt bålpanna, fyrer godt opp med tørr bjerkeved, griller noen saftige pølser, og deilige pastellfargede marshmallows. Så får du servert nydelig varm kakao med krem laget av ekte sjokolade på gamlemåten i krus der det står: Ut på tur, alltid sur. Eller kanskje du får den koppen med: Jeg skulle gjerne vært optimist om jeg trodde det hjalp, alternativt: Lytt til erfarne kvinnfolk... Og hvis noen i tillegg har tatt med proviant av ymse slag i stoffbagen med samme tekst, er vel helgen så godt som reddet, ler Kristin.

 

 

 

 

 

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display