Søke

Varmende peisbord forlenger sommeren

Varmende peisbord forlenger sommeren

Er du en av dem som synes den norske sommeren er alt for kort, og som kaster lengselsfulle blikk mot flotte utemøbler? Da har Odd Flagstad løsningen for deg. Taigaen-sjefen kan nemlig friste med varmende peisbord i flere størrelser, utførelser og fasonger.

 

- Her har vi peisbord for enhver smak og ethvert behov. Og om du ikke finner akkurat det du er på jakt etter, selger vi også løse, innsettbare peisinnsatser, som du kan bruke til å få peiskos i det gamle eller nyinnkjøpte spisebordet. Her er det en uendelighet av muligheter, smiler Flagstad.

 

Flotte, trygge og sikre bord

Det er snart 10 år siden Taigaen begynte å importere og selge peisbord av det nederlandske fabrikatet Happy Cocooning.

 

- Dette er flotte og funksjonelle bord av høy kvalitet. Happy Cocooning jobber både med design og sikkerhet. Happy Cocooning utvikler alle produkter selv og jobber med høy standard innenfor sikkerhet. Derfor består hele sortimentet av flotte produkter, som i tillegg er både trygge og sikre. Alle peisbordene leveres med lavasteiner, keramiske trekubber, overtrekk i PVC og gasslange uten regulator. I tillegg finnes det en mengde lekkert og funksjonelt tilbehør som beskyttelsesglass, sidebord, magasinstativ, grillplate, vinkjøler og pizzastein, forteller Flagstad.

 

 

Enkelt vedlikehold

Runde, gryteformede, avlange og kvadratiske. Små og store. Et par av bordene har rammer av teak, men ellers ser de ut til å være støpt i betong. Men det er de ikke.

 

- De er faktisk laget av et komposittmateriale, forklarer Taigaen-sjefen.

 

- Dette gjør at bordene tåler ekstrem varme og kulde, og at de er veldig enkle å vedlikeholde. Vi har lagt stor vekt på å bruke kvalitetsmaterialer som er lette å vedlikeholde, fordi vi er overbevist om at mindre vedlikehold gir mer glede. Bordene kan også males i akkurat den fargen du måtte ønske. Peisbord i kompositt vil bli sterkere i fargen etter maling, noe som forbedrer holdbarheten ytterligere.

 

 

Peisinnsats gir stemningsfulle spisebord

Alle peisbordene fra Happy Cocooning brenner helt vanlig propan. Det gjør også de innfellbare gassbrennerne, som er blitt stadig mer populære de siste årene.

 

- Varmen og atmosfæren fra en innsettbar gassbrenner vil garantert forlenge stemningsfulle stunder rundt middagsbordet. De leveres både som kvadrat og rektangel, og i to forskjellige størrelser, så du finner garantert en innsats som passer til bordet ditt. De er enkle å montere, og de leveres med lokk slik at peisinnsatsen ikke stjeler bordplass når den ikke er i bruk. Det kan også kjøpesbeskyttelsesglass som må benyttes hvis bordet er av brennbart materiale, sier Flagstad.

 

 

Håper på lysere tider

Det er, ikke overraskende, den lyse årstid som er høysesong for salg av peisbord for Odd Flagstad og kollegene hans på Taigaen. Vanligvis går startskuddet like etter påske. De merker Korona-pandemien på Taigaen, også, men butikken holder åpent, og det kommer en god del bestillinger på nettbutikken.

 

- Det er klart at vi er litt preget, vi, som alle andre. Men det er kanskje nå den ekstra hyggen med varme fra peisbordene kan gjøre dagene mer innholdsrike for oss alle. Vi har et stort fokus på å gjøre butikken vår til et trygt sted å besøke. Vi har store lokaler, god luft og gode renholdsrutiner som skal gi en trygghet til både ansatte og kunder. Så ser vi sammen mot den normale hverdagen igjen.

 

 

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display