Søke

Taigaen åpner outlet!

Taigaen åpner outlet!

«Ja, nå er det på tide å få tankene til å bli virkelighet» sier daglig leder, Odd Flagstad og peker mot bygget på Taigaen sitt område som har stått tomt siden før jul.

 

Etter at leietagerne i bygget (som ligger mellom Myklegard og Taigaen sin hovedbutikk) avsluttet leieforholdet før jul, begynte butikksjef Kristin og daglig leder Odd planleggingen av å benytte bygget selv i sommer. Lageret skal ryddes og hva er vel ikke da bedre enn å åpne et outlet, smiler Kristin og Odd nikker samtykkende.

 

Her vil du kunne finne hagemøbler, innemøbler og noe interiør – utstillingsmodeller, vareprøver, utgående varer til KNALLPRISER! Butikken vil holde åpent tre dager i uken (torsdag – lørdag) og varene er klare til å tas med samme dag. Ta med deg hengeren for å få kvalitetsmøbler til utrolige priser hjem på dagen!

 

De er begge enige om at dette blir gøy og de er ikke i tvil om at prisene er utrolig rimelig. «Og kvaliteten er like bra som de nye varene du kan hente på lager», bekrefter Odd. Det er jo i flere tilfeller kun utstillingsmodeller som har stått i butikk eller utgående varer som har blitt pakket direkte ut fra eskene.

 

Og skulle du ikke finne møblene som passer deg i Outlet`n, så har vi nå kampanjepriser med opptil 50% avslag på hagemøbler i hovedbutikken. Her finner du jo i tillegg teltet vårt som er stappfullt med hageinspirasjon! Over 1700kvm med hagemøbler, møbler og interiør! – sier Kristin entusiastisk.

 

Velkommen!

 

 

 

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display