Søke

Skap din drømmehage med hagemøbler fra Taigaen

Skap din drømmehage med hagemøbler fra Taigaen

Sommeren er her, og det er på tide å nyte tiden ute med familie og venner. Enten du har en stor hage, en koselig terrasse eller en liten balkong, kan riktige hagemøbler forvandle utendørsplassen din til et komfortabelt og stilig fristed. Hos Taigaen finner du et bredt utvalg av hagemøbler som kombinerer kvalitet, komfort og estetikk. Det er ikke alltid like enkelt å velge hvilke hagemøbler som passer deres behov. Spisested? Sofa? Solseng? Husk at mange av hagegruppene kan kombineres, så du trenger ikke alltid å måtte utelukke det ene om du velger det andre.

 

Sofagrupper for utendørs stuekomfort

 

Sofagrupper er det perfekte valget for deg som ønsker å skape en avslappende og sosial sone i hagen. Disse settene inkluderer ofte en kombinasjon av sofaer, lenestoler og bord, laget for å gi en stueaktig følelse utendørs. Hos Taigaen finner du sofagrupper i ulike materialer som blant annet aluminium, stoff og rotting. Hagemøbler i aluminium gir et moderne og rent utseende, mens rottingmøbler gir en mer naturlig og varm følelse. De flotte stoffmøblene gir deg stuefølelsen ute og det geniale med disse er at hageputene er hurtigtørkende. Mange av sofagruppene har bord i spisehøyde eller heve/senkebord – slik at du enkelt kan kombinere sofakosen med middag på terrassen.

 

SE VÅRE SOFAGRUPPER

 

 

Spisegrupper for den perfekte grillmiddagen

 

For de som elsker å spise under åpen himmel, er en spisegruppe et must. Enten det er en intim middag for to eller en stor familiegrillfest, har Taigaen spisegrupper som passer til enhver anledning. Våre spisegrupper er tilgjengelige i ulike størrelser og stiler. Her kan du få hurtigtørkende trådstoler som enkelt kan stables eller rotting hagestoler med myke puter og justering av rygg for best komfort. De geniale uttrekkbare spisebordene gjør det enkelt å invitere venner til middag – uten at det går på bekostning av den daglige plassen på uteområdet.  

 

SE VÅRE SPISEGRUPPER

 

 

Solsenger for de varme soldagene

 

Ingenting slår følelsen av å slappe av på en komfortabel solseng på en solrik dag. Solsenger er ideelle for å sole seg, lese en bok eller bare ta en lur i hagen. Hos Taigaen finner du solsenger i både stoff, rotting og aluminium, hvor de alle enkelt kan justeres for best komfort. Våre solsenger er designet for å tåle utendørs forhold og beholde sitt flotte utseende år etter år.

 

SE VÅRE SOLSENGER

 

 

Ørelappsett for å nyte soloppgangen

 

Ørelappsett, som inkluderer komfortable stoler med tilhørende fotskamler, er perfekte for de som søker maksimal komfort i hagen. Disse hagesettene, tilgjengelige i både aluminium og rotting, gir deg muligheten til å kunne nyte morgenkaffen i best komfort. Mange av ørelappsettene leveres med justerbar rygg, slik at du enkelt kan kombinere kaffekosen med avslapping i solen senere på dagen.

 

SE VÅRE ØRELAPPSETT

 

 

Peisbord for varme og atmosfære

 

Peisbord er en flott måte å tilføre både varme og ekstra hygge til ditt hagemiljø. Peisbordene fungerer som et midtpunkt hvor du kan samle familie og venner rundt flammene, og skape en koselig atmosfære på kjølige kvelder. Hos Taigaen finner du et utvalg av peisbord som er tilpasset ditt behov – enten om du ønsker innsettbar gassbrenner i ditt spisebord eller bytte ut sofabordet med de flotte peisbordene i kompositt.

 

SE VÅRE PEISBORD

 

 

 Hos Taigaen ønsker vi å gi deg kvalitet, design og komfort. Vårt brede utvalg av hagemøbler er nøye utvalgt for å møte dine behov, slik at du kan nyte din utendørs oase i mange år fremover.

Besøk Taigaen sin nettside www.taigaen.no for å utforske hele vårt sortiment og finne de beste tilbudene på hagemøbler.

Legg igjen din kommentar
Filters
Sort
display