Søke
RSS

bloggen

Vinterlagring av dine hagemøbler
Vinterlagring av dine hagemøbler

Høsten har begynt å sette sine spor – kveldene blir mørkere, trærne lyser av oransje blader og nattefrosten har satt sine spor. Vi begynner å forberede oss til vinteren og for mange betyr det å la hagemøblene gå i vinterdvale. Ved å forberede vintersesongen godt for dine hagemøbler, vil du kunne ha ...

Quan Garden
Quan Garden

Quan Garden Art Norway

VÅR FELLES LIDENSKAP FOR MAT

 

Vår store nyhet dette året er Quan Garden sine fantastiske griller. Lidenskap for mat, flott design og kjærligheten til å tilbringe tid utendørs med familie og venner er det som brakte Quan til live. Quan er designet for å skape flotte øyeblik...

Taigaens sesongfavoritter!
Taigaens sesongfavoritter!

Taigaens sesongfavoritter!

 

Taigaens egen interiørfreak, Monica, er i himmelriket om dagen. Butikken flommer over av sommervarer, utemøbler, nye griller og interiørvarer – og hjemme er endelig den nye terrassen og pergolaen klar for å innredes! I sommer skal både jobb og ferie NYTES!

Og det er i...

Vi utvider hagemøbelbutikken på Taigaen!
Vi utvider hagemøbelbutikken på Taigaen!

Sommeren er kommet til Taigaen. Nytt av året er et enda større utendørs telt enn det vanligvis pleier å være. Teltet gir god plass for å beundre alle de flotte utemøblene i et inspirerende miljø.

 

-Jeg er nesten litt overrasket over hvor stort og pent det ble. Teltet har et ordentlig fint gulv, d...

Klar for årets vakreste hageeventyr
Klar for årets vakreste hageeventyr

I disse dager er Odd Flagstad og kollegaene hans på Taigaen i ferd med å rigge seg til på «vårens vakreste eventyr» - den store hagemessen, som skal gå av stabelen på Lillestrøm den første helgen etter påske. Det blir 670 kvadratmeter med alle nyhetene og godbitene som Taigaen har å by på i vår.

 

...
Filters
Sort
display