Søke
RSS

bloggen

Vi utvider hagemøbelbutikken på Taigaen!
Vi utvider hagemøbelbutikken på Taigaen!

Sommeren er kommet til Taigaen. Nytt av året er et enda større utendørs telt enn det vanligvis pleier å være. Teltet gir god plass for å beundre alle de flotte utemøblene i et inspirerende miljø.

 

-Jeg er nesten litt overrasket over hvor stort og pent det ble. Teltet har et ordentlig fint gulv, d...

Klar for årets vakreste hageeventyr
Klar for årets vakreste hageeventyr

I disse dager er Odd Flagstad og kollegaene hans på Taigaen i ferd med å rigge seg til på «vårens vakreste eventyr» - den store hagemessen, som skal gå av stabelen på Lillestrøm den første helgen etter påske. Det blir 670 kvadratmeter med alle nyhetene og godbitene som Taigaen har å by på i vår.

 

...
Sommersesongen har startet på Taigaen
Sommersesongen har startet på Taigaen

De lange, lyse sommerdagene er på neste side i kalenderen. Det er igjen tid for å tenke utemøbler, hyggelige kvelder på terrassen og lyse netter. Hos Taigaen står nyhetene på rekke og rad – noe har allerede ankommet butikken og mer er i vente.

 

- Mange velger fremdeles de sikre fargene som sort o...

Hjemme bra, men hytta best!
Hjemme bra, men hytta best!

Nå bugner det av varer på Taigaen som passer perfekt til hytta. Enten du har tenkt til å bytte ut møbler, eller anskaffe noe nytt og fresht innen interiør.

 

- Vi har masse produkter som er helt ideelle til hytta, sier butikksjef Kristin Østberg engasjert.

 

Midt i løypa

 

-  Vi ligger jo midt...

Forleng levetiden på ditt drømmemøbel
Forleng levetiden på ditt drømmemøbel

Endelig er drømmesofaen i hus og spisebordet har fått de matchende spisestolene som man har drømt om i lengre tid. Prosessen ved kjøp av nye møbler til huset er ofte nøye vurdert – mål av rommet er blitt tatt og kriterier som farge, komfort og design har vært i fokus. Endelig har valget landet, møbe...

Filters
Sort
display